duminică, 20 noiembrie 2011

Tunel

Tampit mod de a scrie doar atunci cand simt ca am cea mai mare nevoie. Acum as vrea sa iau totul din perspectiva alcuiva. N-am sa spun a cui, doar din perspectiva altcuiva. A unei persoane fericite si ... pe deplin implinite.
"Ma simt atat de fericita si speciala astazi, avand curajul sa am incredere din nou in mine. Zambesc ca si cum ar fi prima data, iar .. totul in jurul meu capata culoare. Poate ca involuntar ma implic, involuntar capat puteri care-ti fac rau, dar niciodata nu ti-as face rau intentionat, doar iti impartasesc sentimente, pe care nu le pot ignora, sentimente care ma invata cum sa fiu eu, toate ... tie. Pentru ca atunci cand nu esti cu mine, mi.e atat de dor de tine, arata-mi sensul de a fi singur ! Eu nu.l gasesc si ma detasez de toti si toate in tine, ma indepartez de rau prin tine, si redevin copil prin tine si protectia care mi.o oferi. Sunt impulsiva, caut ceva ce doar eu cred ca exista, caut alinare acolo unde nu pot gasi ... dar totusi sper, pentru ca.mi iau speranta din tine, din zambetul tau. N.are sa mai fie la fel, pur si simplu ... "
De aceea iti cer doar sa ma iubesti, in felul tau, inchide.ma in libertatea ta, vorbeste.mi prin mine, dar iubeste.ma, caci iti iubesc felul de a fi, ca sa nu ajung in pragul disperarii, sunt martora prisoniera a ta... Nu ma lasa sa sper unde nu exista speranta, si nu ma lasa sa caut ceva ce nu am sa gasesc niciodata, iar daca nu ai alinare sa.mi dai ... atunci raneste.ma, dar nu ma lasa sa iubesc de una singura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu