miercuri, 30 noiembrie 2011

Cand ingerii cad !

Distrugerea nu e intodeauna pe atat de rea pe cat pare, asa cum nici fericirea nu este adesea atat de frumoasa precum cuvantul "FERICIRE" o spune. 
Sa avem rabdare si o sa intelegi si tu treptat ca lucrurile rele vin impreuna, legat, combinat, cu cele bune, n.are cum sa vina numai rau rau rau, dar nici numai bine bine bine. 
Rupeti gandurile si sari de partea cealalta a ratiunii, acolo unde n.ai avut curaj sa te gasesti pe adevaratul tu. Zbori fara apiri peste tot, foloseste.te in scopuri nobile, renunta la acel TU, de care nu ai nevoie.
Zilele astea am stat de vorba cu o persoana, si recunosc, am vazut in ochii acelei persoane ... iubire, mandrie, speranta si respect, respect pentru sine si pentru cei pe care.i iubeste. A fost atat de placut sa ascult cuvinte spuse din inima, sa observ cum se chinuia sa nu planga, care isi cauta actiunile printre amintiri si mai cauta acolo si rezolvari.
Din punctul meu de vedere, toti suntem ingeri atata timp cat traim, iar dupa... probabil vom ajunge in adancul adancului, iar acolo vom fi nevoiti sa fim demoni, doar aici avem libertate deplina, libertatea de a fi ceea ce.ti doresti sa fii. Aici poti rade fara ca nimeni sa te judece, aici gasesti suport atunci cand simti ca nu mai ai scapare si disperarea te cuprinde. Aici sti ca ai pe cineva care te iubeste enorm, pentru ca toti stim ca exista acel cineva, putand fi de la orice la oricine. Cine stie dupa viata unde si ce vom fi. Cine stie daca acolo nu vom avea nevoie de o aprobare pentru a rade, cine stie daca acolo vom avea voie sa plangem, si nu doar sa induram la nesfarsit ? Poate d.asta trebuie sa fim umani, sa fim oameni, pentru ca daca am sta sa analizam timpul e atat de scurt ... 1 an ... 50 de ani ... exista numere pana la mii si milioane de mii... iar noi ne oprim la 50 ... oare chiar nu ne dam seama ?


Poate.s crispata dar ... nimeni nu.si da seama .
"CAND MA IMBRAC CU ZAMBETUL TAU, ORICE IAD DISPARE !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu