vineri, 14 septembrie 2012

Doar ea ... Totdeauna

Se spune ca de cele mai multe ori lumina vine din intuneric, speranta se naste din frica, increderea se naste din rabdare, dependenta din necesitate, iubirea din ura, viata din om ... Si nimic nu dureaza mai mult decat trebuie, nimic nu e mai mult decat poate, nu avem nimic mai mult decat necesarul, ducem mai putin decat propriul nostru ego ... Continuam dincolo de aparente, realizam mai mult decat dorim ... Suntem mai mult decat vrem dar suntem ceea ce trebuie sa fim, ajungem unde ne este predestinat si iubim ceea ce nu vom putea fi niciodata.
Suntem obligati sa mergem pe o axa fara sa stim cand ajungem la intersectia binelui cu rau, dar mai rau este ca nu stim pe unde o luam, suntem orbiti in fata fericirii, avem nevoie de o lumina, care sa ne calauzeasca, cautam pe intuneric lumina aceea care sa ne lumineze o viata, lumina numindu.se de asemenea fericire, insa cum invatam sa fim fericiti ? Cum gasim si cum recunoastem fericirea ? Cum trebuie sa privim ca sa vedem ca cineva ne iubeste ? Cum trebuie sa ne comportam ca sa aratam cuiva ca.l iubim ? Cum trebuie sa fim ca sa devenim oameni iubiti de cei din jur ? Cat trebuie sa dam si cat trebuie sa primim ? Cand sa ne oprim ? Unde gasim limita intre a iubi si a fi iubit ? Cum recunoastem iubirea ?
Se spune ca cineva e nascut pentru a ne face sa recunoastem iubirea, cineva s.a nascut pentru a ne lumina calea ... Cineva s.a nascut pentru a ne face fericiti, iar atunci cand il vei vedea vei simti lucruri noi, lucruri care nu stiai ca le poti simti, lucruri care.ti sunt necunoscute, total necunoaste dar lucruri care te fac inimaginabil de fericit, care.ti daruieste euforia noului, euforia sentimentelor puternice, sentimente care te fac sa zbori in necunoscut pentru a afla cat mai mult ... Sentimente care te fac puternic si sensibil in acelasi timp ... Se spune ca acea persoana e pe cat de asemanatoare pe atat de diferita, iti face pe atat de mult bine pe cat iti face rau ... Dar asta inseamna sa iubesti, chiar de intalnesti lumina, ramai dependenta de intunericul dinainte ... Ai o jumatate a ta inchisa in trecut.
Asta e iubirea, imbinarea durerii cu fericirea, a singuratatii cu intregul ...Imbinarea a doua suflete stinghere !

Te iubesc si mereu te voi iubi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu