sâmbătă, 3 decembrie 2011

Greseala!

Uimitoare capacitatea oamenilor de a persista in greseala. De a se lauda cu faptul ca viata le-a dat anumite lectii pe care le-au si invatat si apoi sa repete aceleasi greseli.
Sau poate ca intr-un anumit moment, orbiti fiind de lucrul/ persoana care ne face sa gresim nu ne mai dam seama ca ceea ce facem ne dauneaza.
Poate nu e vorba doar de prostie. Poate e vorba de faptul ca nu putem renunta cu usurinta la ceva ce credem ca putem schimba.
Dar timpul iti va demonstra ca unele lucruri nu pot fi schimbate oricat de mult ti-ai dori tu si oricat de multe ai face pentru asta.
Si iti va mai demonstra ca timpul pierdut repetand aceleasi greseli, e un timp cu adevarat pierdut.
Refuza sa mai accepti firimituri de iubire, doar pentru ca tu iubesti mai mult decat celelalt si crezi ca iubirea ta e suficienta pentru amandoi. Pentru ca nu va fi. Iar timpul pierdut cersind iubire, nu ti-l va da nimeni inapoi.
Refuza sa mai fi agresat din orice punct de vedere. Fii convins ca lumea nu se termina cu persoana aia. Mai sunt atatea altele "atfel".
Refuza sa mai ai incredere si sa treci peste daca ai fost mintit de "n" ori de aceeasi persoana. Daca te-a mintit o data , fii convins ca te va minti in continuare.
Oamenii merita uneori si o a doua sansa. Nu intotdeauna. Iar daca nu a stiut sa profite nici de ea, NU MAI PIERDE TIMP! Si gandeste-te bine daca situatia mai cere sau nu cu adevarat o a doua sansa!
©

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu