duminică, 25 septembrie 2011

Cineva ...

Cam devreme sa scriu pe blog, insa nu cred ca exista vreun moment special in care poti spune ce simti, decat cel in care tu simti ca poti si ca vrei . S-au intamplat atatea zilele astea, am trecut prin atatea si am facut atatea ... unii spun "Bravo!" altii "Nu trebuia!", stiu doar ca daca ar fi s-o iau de la capat as face aceleasi lucruri, as ierta aceleasi persoane, as apara acelasi comportament si as vrea sa aud acelelasi scuze. Nimeni nu-i perfect, asta iubesc in lume : IMPERFECTIUNEA. 


Te-ai gandit vreodata daca tu esti perfect ? Crezi ca altii nu-s ? Pentru ca altii gresesc mai des si poate mai grav decat tine ? Asta ii face imperfecti ? Daca o persoana nu stie cum sa-ti arate ca te iubeste, si reuseste sa te raneasca din iubire inseamna ca e imperfect ? Daca o persoana te iarta de prea multe ori, fiind mereu acolo, iar tu profiti de asta inseamna ca e imperfect ? Daca ti se cere iertare, in urma unei fapte imperdonable, si nu vrei sa ierti, cel care a comis fapta e imperfect ? 
Cand ne vom da seama  ca viata e scurta ? Ca anii trec ... nu asteapta pe nimeni. Nu te asteapta pe tine sa te gandesti care decizie e mai corecta, nu te asteapta pe tine sa speri si sa astepti sa vina de la sine ... Trebuie sa ne formam viitorul, sa fim naturali, trebuie sa fim noi. Trebuie sa lasam putin mai mult inima sa gandeasca pentru noi, caci numai asa putem invata sa simtim ... iar simtirea este una dintre cele mai importante lucruri in viata, pentru ca reuseste sa te defineasca, ca om. Trebuie sa invatam sa ascultam, sa iertam, sa fim mai buni. Sa vedem partea buna in lucrurile rele, sa luam in brate pe cineva atunci cand greseste, dandu-i incredere si facandu-l sa zambeasca, aratandu-i ca esti acolo pentru el. Nimeni nu poate sa vada ce zace in tine daca tu nu-i arati asta, iar noi, generatia noastra, am cam uitat, dar niciodata nu e timpul pierdut. Fiti voi insiva ... faceti ceea ce va doriti sa faceti, iertati pe cine are nevoie, si iubiti fratilor, pentru ca iubirea nu tine cont de timp, de varsta, de personalitatea, ea e neconditionata si mereu te suprinde . Si un orb se poate indragosti de un mut ... 


Poate ca am zis prea mult la ora asta, tot ceea ce-am vrut sa subliniez era : Sa nu va fie frica sa fiti cine vreti sa fiti, pentru ca nimeni nu-i perfect ... Iar in urma doar amintirile te pot face sa zambesti, sau ... sa plangi !


Asa ca, hai sa ne facem amintirile frumoase si viitorul perfect :x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu